Partnereink

NEM A FRANCIA PEZSGŐT KELL UTÁNOZNI, HANEM ITTHON KELL JÓT CSINÁLNI

GARAMVÁRI VENCEL

Ahogyan a cabernet sauvignon is más arcát mutatja Bordeaux-ban, Kaliforniában vagy Villányban, úgy Champagne és Magyarország pezsgői is különbözni fognak egymástól – éppen ez a borászat szépsége. Tiszteljük a Champagne–i hagyományokat – ezért technológiában és gépekben is ugyanazt használjuk – de pezsgőinket a balatoni terroir adta jellegzetességek gazdagítják. Filozófiánk szerint egyedi pezsgőket készítünk melyekben megmutatkoznak az évjárati hatások és kiemelkedik a fajta jelleg is. Célunk az íz- és zamatgazdagság mellett a frissesség megőrzése, még a hosszú éveken át érlelt pezsgőink esetében is.

A Garamvári Szőlőbirtok Bemutatja A Vinagora Champion Díjas
GARAMVÁRI BRUT NATURE-T:

A kóstolás során az ízek és illatok úgy jelennek meg ahogyan megszülettek. A gerincet adó savakat finoman ölelik a gyöngyszerű buborékok. Az illatok pikánsak, érleltek, visszafogottan gyümölcsösek, finom mandulás utóízben lecsengve. Aperitifként vagy édességekhez is kitűnő választás.

50 ORSZÁG BORSZAKÉRTŐINEK EGYBEHANGZÓ VÉLEMÉNYE:

A VinAgora 2018 Nemzetközi Borversenyen két Champion díj a Garamvári Szőlőbirtoknak. A Champion díjat az 5 legmagasabb pontszámot elért, legalább aranyérmet szerzett tételek közül választotta ki a szakmai zsűri. Irsai Olivér és Brut Nature tételünkkel így két kategória legjobbjai lehettünk.

Solargold
MÁR 10 ÉVE A BEFEKTETÉSI ARANY PIACÁN.

A hazai piacon egyedüliként mondhatjuk el magunkról: Exkluzív szerződésben állunk a svájci Argor Heraeus SA. aranyfinomítóval.

Ez a kapcsolat biztosítja ügyfeleink és cégünk számára, a legjobb minőségű és színvonalú szolgáltatást.

A limitált szériák hivatalos hazai forgalmazójaként olyan egyedi sorozatokat biztosítunk ügyfeleink számára, amelyek méltán vívták ki a világ arany szakértőinek elismerését.

A LIMITÁLT SZÉRIA:

A SolarAurum aranyszámla szolgáltatásai és jellemzői ennek a kapcsolatnak köszönhetően utánozhatatlanok. Mind rugalmasság, mind árazás tekintetében igyekszünk a kor és az ügyfelek igényeinek megfelelni.

MERT: MINDENT LEHET MÁSOLNI, DE EREDETI CSAK EGY VAN.
Stelázsi

Üzletünket azon kedves vásárlóink népes csoportja hívta életre, akik városi életvitelükkel együtt is élvezni szeretnék a vidék hamisítatlan ízeit, amelyeket egykoron nagyanyáink legendás stelázsiján lelhettünk fel.

Megtalálható a kínálatunkban a tradicionális kézműves finomságok teljes tárháza. Az üstben főtt szilvalekvártól a tiszta mézek, házi kolbászok, szalámik, sonkák, érlelt és friss sajtok, kenyerek, olajok, édességek és egyéb nyalánkságok, mint például a szarvasgombás termékek.

Azért, hogy minél többet tudjunk találkozni az érdeklődőkkel, nem csak a boltunk ajtaját tárjuk szélesre, hanem hazai és külföldi rendezvényeken is részt veszünk.

SOKAN SZÁMÍTANAK MÁR RÁNK A:
Jelen Vagyunk Nagy Nemzetközi Gasztronómiai Kiállításokon Is.
CSAK HOGY A LEGFONTOSABBAKAT EMLÍTSÜK!

Sokszínű palettánkról, szívesen vállaljuk ajándékkosarak összeállítását jeles családi alkalmakra, esküvőkre, céges ajándékozásra.